Csalódás - Anna Todd - After sorozat - Miután

Már látom, hogy a szerelem olyasmire is ráveheti az embert, amit különben nem tenne meg.


Tartalom: 

EGY ​SZENVEDÉLYES SZERELEM TÖRTÉNETE, AMELY MILLIÓKAT HÓDÍTOTT MEG VILÁGSZERTE.
Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.
Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább.
Hace algunos años eran bastante populares las “fanfictions” en el mundo de internet, y principalmente entre adolescentes que eran fanáticos de estrellas del momento como Justin Bieber, Big Time Rush o One Direction. ¿Qué son las “fanfictions”? Historias inventadas por los fanáticos tomando prestado el físico de un famoso o de un personaje que ya existe. Fue así como Anna Todd creó “After”, una fanfictiAztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott.
Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt.
Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához.
Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt?
Jön a Miután folytatása filmben is! - Deszy könyvajánlójaTalán azért, mert ez szerelem?
Anna Todd AFTER című fanfictionjét milliók olvasták a WATTPAD-en, és az egész világon lenyűgözte az olvasóit. Itt az idő, hogy ön is megismerkedjen az internet legtöbbet emlegetett könyvével.

Véleményem:

A mai könyv már egy kicsit felnőttesebb könyv lesz, méghozzá Anna Todd - Miután című könyve. Ismét egy könyv, amiből film is készült. Nektek a könyv vagy a film tetszik jobban? Nekem inkább a film. Sajnálom, az nem annyira részletes az OLYAN jelenetekből. :D Be kell vallanom, nem ez a legjobb könyv amit valaha olvastam. A legidegesítőbb dolog az egészben, hogy Miért nem tud ez a két Tóbiás nyugton maradni legalább egy percig? Nem, vagy veszekednek vagy szexelnek, mint a nyulak. :D Mégis egy hatalmas nagy kettősség ez a könyv. Utálom, és szeretem is egyben. A szereplők idegesítőek, a párbeszédek primitívek, és még a cselekmény leírás is ismétli önmagát, viszont nagyon jól szórakoztam Hardin és Tessa aprónak nem nevezhető veszekedései közben, és ahogy olvastam csak úgy telt az idő, és még letehetetlen is...

Miután T E L J E S FILM Romantikus Magyarul Online
A történet elég középszerű módon kezdődik, ez mind rendben is van, addig amíg Tessa és az anyja be nem lépnek a lány kollégiumába. Hát... Tessa anyját elég sok jelzővel tudnám illetni, mégis úgy gondolom, hogy ezt nem teszem. Egyszerűen csak jobban járunk vele. Mégis Tessa volt az aki az első pillanatban elásta magát nálam (Most már magam sem tudom, hogy miért olvastam el az egész sorozatot). Az a felszínesség...hát...nem nagyon tudok erre, mit írni. (Ilyen is ritkán van). Számomra azon kívül, hogy Tessa az okos szereplő a történtben, semmi pozitívat nem tudott felmutatni. De, hogy mellette is szóljak egy kicsit, ez a felszínesség természetesen nem rossz indulatból fakad, egyszerűen csak egy naiv lány reakciója a külvilágra. De még ezt is lehetne ellene fordítani, hiszen ahogy írtam naiv volt, buta, és mérhetetlenül hiszékeny. Nem tudott a saját lábán megállni, hiszen döntésképtelen és tanácstalan volt, mellesleg folyamatosan a hormonjaira hallgatott. Már maga az élete is kész katasztrófa volt, hiszen hagyta, hogy mások irányítsák, vagyis, még a saját életébe sem volt joga beleszólni. Hol az anyja, hol Noah és később hol Hardin irányította őt. Emellett nulla-huszonnégyben próbálta adni a szent, kedves lányt, közben pedig mindenkiről megalkotta a saját kis véleményét. Az anyja volt leginkább az, aki próbálta formázni a lányt, csak tömte a fejét a rossz gondolatokkal. Mégis Tessa volt az, aki amint meglátta a szobatársát és annak barátait, rögtön ítélkezett, hogy milyen gonosz és csúnya ember az aki szét van tetoválva és még piercingje is van...
When you look me in the eyes, and tell me that you love me ✨💕 - - - - - #herofiennestiffin #josephinelangford #hessa #hessaedits #after…Aztán, mint egy boszorkány, jött, és elvarázsolta Tessát. Senki sem tudja, hogy mikor, de Tessa hirtelen - egyik pillanatról a másikra- elkezd valamit érezni Hardin iránt. Közben pedig alig bírja hangsúlyozni, hogy mennyire utálja őt. Vagyis jött a fekete, kitetovált herceg alkoholmámor szárnyán és magával vitte a szende kis Tessát. 

Szerintem meg volt a lehetőség arra, hogy ebből még valami jó is származzon. Szerintetek?Ehhez képest mi maradt? Egy srác, akit megcsalt a szende szűz barátnő, egy utálatos anyuka, egy hormonjaira hallgató ... lány, és egy fiú, aki nem jobb a többinél, hiszen egyfolytában hisztizik, emellett erőszakos, és még a dráma királyának is lehetne nevezni. És hát... a pénz mindig jól jön.... 

Hardin családi szála se lett az igazi. Ott a sötét múlttal rendelkező apa, az új feleségével, és a mostoha tesó Landon. Na, talán ő az (Az anyja mellett) akit kedveltem. Landon volt a pozitivitás az egészben. Ő volt az aki a hatalmas, ismétlődő körforgásban a jót látta. Ezért most kivételesen nagyon hálás vagyok. Amúgy meg nem igazán vagyok oda ezért a hű de nagy pozitivitásért. 

És a vége...Na erre még én sem számítottam! Ez volt az a pont ahol csak úgy haladtak az események, és kuszálódtak a szálak....

Igazából, ha az ember valami könnyed olvasmányt olvasna, egy kis romantikus szállal, és nem zavarja a sok dráma akkor tökéletes olvasmány lehet. Remélem nem vettem el minden kedved ettől a könyvtől.! Engem nem nyert meg annyira, mint mondjuk egy LOL könyv, de gyorsan haladtam vele, és még néha tetszett is. Ha nm éppen a dráma vagy a szex ment... 
Képtalálat a következőre: „miután könyv”
Új borító 
Letöltés
Nekem valamiért a film sokkal jobban tetszett, akár mit mondanak mások. A könyv kicsit túl lett dolgozva. Nekem tökéletesen megfelelt a leegyszerűsített filmecske. 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Leiner Laura: Bízz bennem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 1.rész

Leiner Laura: Állj mellém - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 3.rész

Leiner Laura: Higgy nekem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 2. rész