Leiner Laura - Bexi sorozat - Hullócsillag

– Bele vagy esve – tette hozzá mellékesen.

Tartalom: 

Már bő egy év eltelt azóta, hogy Budai Rebeka posztolta barátjának a Késtélt, és ezzel immár Bexiként berobbant a köztudatba.
Azóta megjelent második lemeze, az Offline, melynek sikere végleg kiírta Bexit az egyslágeres előadók sorából.
Úgy tűnik, Gerivel is rendeződhetnek a dolgaik, bár ezt Körte, Lili, Anti és a Fogd be Aszád eszement (nevű) tagjai egy emberként elítélik.
És persze ott van még Ő is. Nagy Márk, akinek a Pop/Rock sztár leszek! döntője után nagyobb szüksége van a barátaira, mint valaha.

Véleményem: 

Képtalálat a következőre: „bexi hullócsillag képek”Ismét csak egy Leiner Laura könyv, visszatérünk a mi Bekánkhoz, a kedvenc menedzserhez, a retardált Aszádékhoz, és az egoista Nagy Márkhoz. Emellett még a csapatunkhoz csatlakozik a Beki hasonmás, Lexi. 



Történetünk ott folytatódik, hogy hat hete, hogy Nagy Márk szerepelt a Pop/Rock sztár leszek! tehetség kutatójába. (Ahol második lett. és elmerült a feledés tengerében.) Közben pedig megjelenik Beki második lemeze, az Offline. Majd mindent felborítva jön Körte, és egy Londoni út....


Szereplőink változatlanok maradtak, most is a kissé bunkó Bekit és az egoista Nagy Márkot kaptuk. Ott vannak a nagy kedvenceim is Aszádék, akik talán még bolondabbak, mint az előző részben, és Körte, akit meg se tudom fogalmazni, hogy miért, de imádok! Hozzájuk pedig csatlakozik Garai Evelin, akit lehet az elején nem nagyon bírtam, de London még engem is megváltoztatott, és őt is csak szeretni tudom. 
Ismét csak egy könyv amiről nem tudok mit írni, ANNYIRA SZERETEM! 



Laura, mint a többi könyvében, ebben is nagy precizitást produkált nem csak a szereplők elképzelésében, vagy a történet kibontakozottságában, hanem már maga a táj leírása is nagy siker volt, hiszen az olvasó képes mindent maga elé képzelni, akár Londont, akár az utcát, vagy a repteret.
Az írónőhöz méltóan, a történet nagyon is élvezetes tempóban haladt, se nem volt túl unalmas, se nem túl gyors, ledarálós. Minden fantasztikus menetben haladt. 



Ahogy a többi LL könyvnél, ennél is csak azt tudom mondani, hogy megint sikeresen vette a kanyart! Tele volt vices, szórakoztató jelenettel, emellett nem volt hiány a megható jelenetekből sem, vagy éppen a dühítőkből. A végén pedig megint csak tépi az ember a haját, hogy mi is történik, mi lesz a végkifejlet. 




Ennyi is lenne ez a kis összefoglaló, mindenkinek ajánlom nagy nagy szeretettel, érdemes elolvasni. 

Megjegyzések

  1. Szia! Megpróbáltam letölteni, de sajnos nem tudtam. 😔. Meg tudod esetleg csinálni azt, hogy újra kirakod a letölthető oldalt?🥺

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Leiner Laura: Bízz bennem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 1.rész

Leiner Laura: Állj mellém - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 3.rész

Leiner Laura: Higgy nekem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 2. rész