Cookie O'Gorman - Kamuzások, kavarások

És ha még nem találtad meg a saját Becksed, aggodalomra semmi ok. Valahol odakint van, és valószínűleg ő is téged keres.


Tartalom: 

Képtalálat a következőre: „kamuzások és kavarások képek”
Nem az eredeti borító!
Sally mindjárt begolyózik! Komolyan, ha a legjobb barátnője még egy lúzert rászabadít, tutira bekattan. Ahhoz, hogy megússza a ráerőltetett randikat, a lánynak szüksége van egy álpasira, méghozzá gyorsan, és Becks, a szívdöglesztő, szuperokos focisztár vállalja is a feladatot. (Ami fura, mert Sally le merné fogadni a kedvenc griffendéles pulcsijában, hogy a srác sajna kizárólag barátként tekint rá.) De hiába a sok bizsergető csók − a hitelességért mindent! −, a barátnője mégsem veszi be, hogy Sally tényleg szerelmes Becksbe. A fene se gondolta, hogy néha az igazság tűnik a legnagyobb kamunak.

Vélemény:

Ismét csak egy fantasztikus LOL könyv, a Cinder és Ella-val egyetemben ez is az első helyet fogalja el a kedvenceim között. 


Képtalálat a következőre: „kamuzások és kavarások képek”Már a könyv elején belecsapunk a lecsóba, és azon kapjuk magunk, hogy Sally édesanyja egy lánnyal próbálja őt összeboronálni, hiszen legjobb barátnőjével egyetemben próbálnak a lánynak pasit szerezni, de elég kevés sikerrel, hiszen Sally a legjobb barátjába, Becks-be szerelmes. 


Már maga a lány személyisége a szívembe lopta magát, hiszen ő az a lány aki griffendéles pulcsit hord, fejből idéz a Star Wars-ból, vagy az LOTR-ből, és képes mindenkit németül elküldeni (a) gyászba aludni. Így hát ha nem ő, akkor a randipartnerei dobják őt a randikon. 

Miután az anyja megpróbálta összehozni egy lánnyal, kieszel egy tervet a többi randi ellen, ami abból áll, hogy keres magának egy álpasit És hát mily meglepő, erre a feladatra Becks vállalkozik. 
Képtalálat a következőre: „kamuzások és kavarások képek”

Sally pedig számomra tényleg az a karakter akivel a legeslegjobban tudtam eddig azonosulni. Mind a Harry Potter, és ha Star Wars nem is, de Gyűrűk ura iránti imádatban, a könyvmolyságban, az írás szeretetében, és a félelem érzetben a FIÚ mellett, mind mind olyan tulajdonság ami rám is jellemző. 


Az egész könyvet mosolyogva olvastam, hiszen annyira cuki, vicces és ciki szituációba keveredett a lány, hogy az valami elképesztő. 
Ez volt az első Cookie könyvem, de egyszerűen IMÁDTAM! 


Összességében:   Egyszerűen minden percét élveztem. Fantasztikus maga a történet és a szereplő is elképesztőek. Nem volt egy elsietett rész sem, minden megkapta a maga kis levezetőjét. Mivel suli időben olvastam, így csak két nap alatt sikerült ledarálnom, de hát kit érdekel? 
Ismét csak egy olyan könyv került s kezem közé ami megannyi érzelmet képes kiváltani az emberből, hol nevettem, hol sírtam, és még arra is volt példa, hogy idegeskedtem, hiszen a Sally-re jellemző tulajdonságok közé tartozik a naivitás is. 
És ki gondolta volna, hogy egy ilyen könyv, ami nem is a drámákról, vagy a változásokról szól, képes ekkora önbizalmat adni egy embernek? 

De ne feledjétek! Valahol a világban vagy egy Becks, aki éppen titeket keres! 

Képtalálat a következőre: „kamuzások kavarások”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Leiner Laura: Bízz bennem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 1.rész

Leiner Laura: Állj mellém - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 3.rész

Leiner Laura: Higgy nekem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 2. rész