Erin Watt: Megkopott korona - A Royal család 3,5

 A Royal mocsok csak Royalékra tartozik, senki másra.


A könyv fülszövege: 

Gideon Royal két évvel ezelőtt, egyetlen hiba miatt elveszítette álmai szerelmét. Azóta megcsömörlött, közönyössé vált, és belekerült a zsarolás, a szívfájdalom és a veszteség végtelen spiráljába. Amikor egyetemre került, azt remélte, mindent újrakezdhet. Ám a sors másként tervez, és ismét az útjába sodorja Savannah Montgomeryt.
Savannah úgy hiszi, nincs már visszaút Gideon árulása után.
A fiú azt reméli, téved.
Megbocsátás. Remény. Megváltás. Gideon megfogadta, hogy visszaszerzi a lányt, aki elrabolta a szívét. És ha egy Royal elhatároz valamit, a végsőkig elmegy, hogy valóra váltsa.
A szédítően népszerű Royal családban mindig történik valami.

Hagyd, hogy kiragadjon a hétköznapokból!

Ajánló/Kritika: 

Tudom tudom, irtózatosan rég volt már bejegyzés a Royal fiúkról, hisz van még egy pár rész hátra, de ígérem megpróbálom valahogy pótolni mostmár. 
A srácok továbbra is hatalmas kedvenceim, így amikor anno kiderült, hogy Ella és Reed happyendje után nem kell elbúcsúzni a testvérektől, elképesztően megörültem. 
A könyv főhőséről, Gideonról nagy meglepetésemre kiderült, hogy nem kevésbé szerethető karakter, mint a testvérei, ezek után külön örülök, hogy őt is közelebbről megismerhettem. 

A könyv felépítése viszont számomra elég érdekes volt, hiszen egyszerre váltakoztak benne a szemszögek és a jelen-múlt eseményei is. Attól függetlenül viszont szerintem nagyon jó ötlet volt, hisz így sokkal könnyebben megismerkedhetünk a múlt történéseivel, és a jelenben is haladunk tovább a történettel. 
Rengeteg minden tetszett a múlt fejezeteiben, leginkább például az, ahogyan megmutatták milyen volt Maria Royal valójában, mennyire nehéz volt vele együtt élniük a srácoknak egy függő anyával. Aztán ott volt az is, hogy igaz, az előző részekből már kiderült mit tett Dinah Gideonnal, de most a fiú szemszögéből sokkal másabb, sokkal intenzívebb volt ezt az egészet megélni, döbbenet volt, hogy a srác még csak nem is érzékeli mire készül ez a nő. 
Érdekes volt a tizenöt éves Savannaht is megismerni, akinek még semmi problémája nincs az életével. Viszont társult hozzá egy baromira elgondolkodtató rész arról, milyen negatív következményei lehetnek annak, ha valakinek meztelen képet küldünk. Remélem akik elolvasták/elolvassák ezt a könyvet, ezek után kétszer is átgondolják ezt az egész dolgot mielőtt megtennék. Savannah részén keresztül viszont még azt is megismerhettük, hogy miért fontos erősnek maradnunk, és, hogy mennyire nem szabad alárendelnünk magunkat egy párkapcsolatban sem. 

A két karakter külön-külön és egyben is nagyon megkedveltette magát velem, dübörgött közöttük a kémia, egyszerűen jó volt róluk olvasni, személy szerint én az egész könyv alatt végig szurkoltam nekik.

Viszont időnként úgy éreztem, hogy a többi résszel ellentétben, ez nem letehetetlen, nem annyira megával ragadó és kevésbé élvezetes is. Lehet a sok múltbeli fejezet miatt történt mindez, hiszen nagyjából már megtudtuk, hogy mi minden történt velük a múltban, most egyszerűen csak az érintettek szemszögein keresztül olvashatunk róla. 
Érdekességnek mindenképpen jó volt, jól működtek a feldobott témák, élvezhető volt, egyszerűen csak már kiveszett belőle az izgalom. 

Értékelés: 8/10

Idézetek a könyvből: 

Annyi időt fecséreltem el arra, hogy az legyek, akinek látni szeretne, utána pedig arra, hogy gyűlöljem őt és magamat.

 

– Én már így is halott vagyok. Te aztán tudhatnád. Te döfted a kést a szívembe.


– A viszonzatlan szerelem a legromantikusabb.


– Nem akarok senki mást. Sosem akartam. Mindig is ez volt az igazi baj.


De épp ez az a látványos gesztusokkal. Azoknak valók, akik elcseszik az apróbb dolgokat. Ha jól bánsz a csajoddal vagy a pasiddal, akkor nincs szükséged ilyesmire. Egyébként is, ahogy Cal mondta, ez már megvolt. Ideje, hogy az apróságokra koncentráljak.

Letöltés: 



A következő bejegyzés:  Sara Shepard: Hibátlanok 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Leiner Laura: Bízz bennem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 1.rész

Leiner Laura: Állj mellém - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 3.rész

Leiner Laura: Higgy nekem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 2. rész