Erin Watt: Papír hercegnő - A Royal család 1.rész


– Megváltozott az életed, ugye? Mint valami hercegnőé egy tündérmesében. De tündérmesék nem léteznek. Az ilyen lányok, mint mi, a bál után visszaváltoznak Hamupipőkévé.


Dream Cast for Paper Princess (The Royals series) by Erin WattA könyv tartalma: 

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Ajánló: 

A sztori kecsegtetően indul, meg van az az alap, amikor az ember azt mondja, hogy: jön egy szuper NA könyv, amiben el lehet merülni, és igen, EZ kell nekem. 

NEW ADULT E DINTORNI: RECENSIONE IN ANTEPRIMA: PAPER PRINCESS "The Royals Series" di ERIN WATTA főszereplőnk, Ella egy igazi, vérbeli túlélő. Az élet nem a legjobb kártyákat dobta neki, de ő kemény, és úgy döntött, hogy nem hagyja magát: suliba jár, és mellette sztriptízből és felszolgálásból próbálja eltartani magát. Fiatal kora ellenére rengeteg mindent átélt a zaklatástól kezdve, át a halálon és az anyagi nehézségeken, az önállóság kényszeréig. Itt azonban jön egy Hamupipőke csavar, annyi változtatással, hogy jó tündér keresztanyából keresztapa lesz. 
Kiderül ugyanis, hogy halála előtt az anyukája felkereste az apját - aki szintén nem él már -, de legjobb barátjának még meghagyta azt a feladatot, hogy keresse fel a lányát és segítsen rajta. Így történik, hogy Callum Royal felkarolja Ellát, akinek nem meglepő módon erős bizalmi problémái vannak. De a pénz beszél, így Ella elhatározza, Callummal marad, míg össze nem spórol annyit, amiből megélhet egyedül is. A gond viszont nem egy dolog, hanem öt valami, vagy valaki. Callum fiai. 
Paper Princess by Erin Watt

És itt jön a képbe a gyönyörűség, amitől a legtöbben biztosan elájulnának - bevallom, egy kicsit én is. Szerintem mindenki a tipikus bőrdzsekis rossz fiúra gondol, akik beszólogatnak mindenkinek, és mindenki oda van értük. A Royal fiúk mégsem ilyenek, mégis rossz fiúk - nem spoilerezek, olvassátok el, hogy megtudjátok milyenek is ezek a Royalok - és nekem tökéletesen megfelelt ez a személyiség a fiúknál. Talán ha Reed az előbb említett rossz fiús imidzst kapja, akkor jobban bejött volna az egész. Apropó Reed, na hát ő az, aki első pillanattól kezdve vonzza Ellát. - Nálam csak a könyv második felében lépett fel a Royal imádat.


A könyv első felében brutális gyűlölet fogott el ahányszor megjelentek a történetben a srácok. Annyira parasztok voltak Ellával, hogy egy péklapáttal kellett volna az összeset leütni.
És bár alapjából, már a könyv elején szimpatikus volt, mert elég tökös volt, hogy ne hagyja magát, a Royal fiúk mégis kihozták belőle azt az oldalt, ami már kezdett idegesíteni.
Ella és Reed annyira próbáltak egymásra licitálni, hogy egy ponton az ember már a haját tépi, annyi logikátlan dolgokat hordtak össze. Aztán mindez kicsúcsosodott, egy szemöldök vonogatós erotikus jelenetben.


Paper Princess (The Royals #1) by Erin WattSzerencsére miután eljött ez a pont, kicsit lenyugodtak a dolgok. Ezzel pedig elérkeztünk a forduló ponthoz is, és még inkább elkezdtem élvezni a sztorit. Ez volt az a pont, ahol a Royal fiúk kellemes lázadókká váltak - abból is a határfeszegető fajtából -, és Ellából is végre kijöhetett a "Pacsit neki!"csajszi, aki igazán társa tud lenni a Royal fiúknak a kalandokban, úgy, hogy közben a forrófejűségüket a rafkósságával egyensúlyozza.


Aztán ott van még Easton, aki beragyoghatta az oldalakat a humorával. Végre nem Reed után kellett loholnia, így amit a könyv elején csak sejthettünk, most kibontakozott. Easton egy igazi pasi legjobb barát, aki vicces, beszólogat, és belevaló.


Amint nem a Reed és Ella közti háborúskodáson volt a hangsúly, a cselekmény is sokkal összetettebb és izgalmasabbá vált, olyannyira, hogy a végére egy "ide a következő részt" érzés kapta el az embert.


Összességében nem volt rossz könyv, az alap sztori nagyon tetszik, és a végére teljesen megimádtam a történetet, és a Royal fiúkat.  

Idézetek a könyvből: 


– Miért bámulsz? – kérdezi bosszúsan.

– Miért ne? – feleselek az őrült gondolataimat félretéve.
– Tetszem, mi?
– Á, csak az eszembe vésem egy hülye gyerek profilját. Tudod, hogy ha rajzórán esetleg ilyesmi lenne a feladat, akkor legyen miből kiindulni – közlöm könnyedén.


– Ella… – cicceg. -Neked az lenne a dolgod, hogy megerősítsd, hogy nincs miért aggódnom a férfiasság terén.
– Honnan tudhatnám?
– Megsúgok egy titkot – hajol át a sebváltó fölött, és int, hogy menjek közelebb. – Nekünk, férfiaknak, nagyon törékeny egónk van. Az a legjobb, ha folyton bókolnak nekünk, mert úgy nem lesz belőlünk pszichopata.


Libros Mentirosos, La princesa de papel, paper princess,  Reed Royal, Ella Harper, el principe roto, el palacio malvado, el heredero caído, Easton Royal, fallen heir, paper princess, broken prince, Erin Watt, Twisted palace,(…) Szeretett korán kelni, hogy megnézze a napfelkeltét. Egyszer azt mondta, hogy olyan, mint egy varázslat, ami minden reggel megtörténik. A nap félrehúzza a sötétség tintafekete függönyét, hogy olyan színpalettát tárjon fel, amilyet még a festészet legnagyobb mestereinek sem sikerülhet.


– Lehet, hogy ez rám nézve ciki, de szerintem szexi, ha kijön
belőled az állat miattam.
– Csak egy szavadba kerül, és fejbe váglak a bunkósbottal,
hogy aztán bevonszoljalak egy barlangba – mondja vigyorogva.
– Jaj, ez annyira romantikus! – jegyzem meg nevetve.

– Szóval mi a terv?
– Reed beleköt Danielbe, aztán kigyepálja belőle még a szart is
– világosít fel Easton.
– Ez borzalmas terv.
Megint felém fordulnak. Kissé zavarba hoz, hogy öt Royal csak
rám figyel.


Képtalálatok a következőre: papír hercegnő pdf

Megjegyzések

  1. Szia, át küldenéd nekem ezt meg a következő részt emailben: petz.libros@gmail.com címre, nagyon hálás lennék, köszönöm! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Leiner Laura: Bízz bennem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 1.rész

Leiner Laura: Állj mellém - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 3.rész

Leiner Laura: Higgy nekem - Iskolák Országos Versenye II.trilógia - 2. rész